ZASTONJ POŠTNINA NAD 37€

S kolesom čez planine pod goro Krn

Kobarid - 26/5/2023


 

Na dnu strani najdeš zemljevid poti, ki sva jo prekolesarila.

 

Pred kratkim sva se odpravila na nepozabno kolesarsko avanturo, ki naju je popeljala čez slikovite planine, tik pod mogočno goro Krn. Skupaj sva prekolesarila 45 km dolgo pot, polno vzponov, spustov in čudovitih razgledov, ki so naju očarali.

Začetek najinega podviga je bil oddaljen 116 km od Ljubljane, kar je pomenilo, da sva imela dolgo pot do izhodišča. Vendar, ko sva se enkrat znašla na kolesih, je bila vsa utrujenost pozabljena, saj sva bila pripravljena na izziv, ki naju je čakal. Med vzpenjanjem sva se počasi približevala gori Krn, občutki pričakovanja pa so naju dodatno motivirali.

Med kolesarjenjem sva premagala 1700 metrov višinske razlike. Vrh najine poti naju je popeljal na planino Sleme, kjer sva se ustavila in občudovala osupljive razglede na okoliške gore in doline.

Občasno sva morala stopiti s koles in jih potisniti, saj so nekateri deli terena bili prestrmi. Vendar sva to sprejela kot izziv in se ob tem čudila lepoti narave. Vzpon je bil bogato poplačan z razgledi, ki so se odpirali pred nama.

Nato je sledil spust proti planini Kuhinja in italijanski kapelici na Planici. Od kapelice dolg in hiter spust do kraja Koseč, od tam pa po cesti nazaj do Kobarida.


 

Po koncu najinega kolesarskega potovanja po planinah sva se odločila za posebno nagrado - osvežitev v reki Soči. Noge sva pomočila v kristalno čisto vodo, ki naju je pomirila po naporni, a osupljivi pustolovščini.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najlepše stvari se  dogajajo, ko  se odločiš premagati svoje  strahove in se podaš na neznano  pot. 

 

 

 

  

 

Najina pot


Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti